0 0,00 kr

Allmänna villkor

Allmänna villkor

Priser och produktbilder
I butiken anges priserna inkl. moms. I Kassan specificeras all information inklusive moms samt momsen specificerad var för sig.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser vid omständigheter som vi inte rår över (till exempel valutaförändringar, höjda inköps- eller tillverkningspriser eller höjd moms). Därutöver förbehåller vi oss rätten att annullera beställningar där varan är uppenbart felaktigt prissatt.

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering. Vi förbehåller oss för eventuell slutförsäljning av produkter.

Leveranstider
Alla lagerförda produkter har 1-3 dagars leveranstid. Ej lagerförda produkter har normal leveranstid på 5-10 dagar. Vid eventuella förseningar meddelar vi via mail eller telefon.

Personuppgifter
I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du vår integritetspolicy gällande personuppgifter. Därmed godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt GDPR (dataskyddsförordningen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av Bakomflötet.se och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Bakomflötet.se använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Ångerrätt och retur
Som kund har du alltid 30 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad.

Mejla oss på stahlsmed@gmail.com eller ring 0702259577.

Bakomflötet.se vill bekräfta returen och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Ni har 14 dagar på er att returnera varan från det att meddelandet om ånger har skickats. Ni har dock ovillkorlig ångerrätt och behöver inte invänta vårt besked. Vi rekommenderar att returen skickas med Postnord som försäkrad försändelse med spårbart kollinummer. Kunden står för returkostnad enligt Postens portotabell och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. Returer får inte skickas som postförskott.

Returadress
Bakomflötet.se
Ringgatan 11
24133 Eslöv

Garantier
Du har full garanti på samtliga produkter du köper enligt gällande lagstiftning

Leveranser
Leveranssätt, villkor och leveranstid varierar beroende på typ av vara och land. Till exempel kan en specialbeställd vara ta längre tid att leverera än en som finns i lager i samband med beställningen. Normal leveranstid för lagerförda artiklar är 1-3 dagar och för ej lagerförda varor 5-10 dagar.

I det fall att leveransen av varan dröjer från vad som avtalats eller från vad som skäligen kan antas utgöra normal leveranstid ber vi dig att kontakta oss snarast möjligt. På så sätt kan vi snabbt och enkelt utreda vad som är orsaken till dröjsmålet.

Vi använder oss av olika transportbolag för leverans till dig. Förseningar kan uppstå i deras leveranstider. Vi är inte ansvarigt för leveranstiden när paketet övergått till transportbolaget. Vi hjälper gärna dig att reda ut anledningen till en eventuell försening.

Ej uthämtade paket
Vi ansvarar inte för paket som inte uthämtats inom skälig tid. Vi ansvarar inte heller för outhämtade paket som returnerats till oss. Outhämtade paket som returneras till oss fraktas på din risk och det är du som står för fraktkostnaden. Det är därför viktigt att du hämtar ut ett paket även om du ångrat ditt köp. Outlösta paket som retuneras till oss debiterar vi 250 SEK per kolli till dig som kund.

Har du som kund missat att hämta ut paketet, men vill ha varan, betalar du 125:- för det andra utskicket.

Tvister
Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med de varor och tjänster som vi tillhandahåller. Därför har vi som princip att i första hand lösa eventuella oenigheten genom att komma överens om en lösning som gynnar båda parter. Om vi trots våra ansträngningar inte gör detta så rekommenderar vi dig att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) för en oberoende prövning. Vi följer ARN:s rekommendationer.

Våra Kontakuppgifter

Bakomflötet.se (Henrik Ståhl)

Org.nr: 780418-XXXX

Ringgatan 11

24133 Eslöv

Tel: 0702259577

Mail: stahlsmed@gmail.com